numerologijos būrimo puslapis

Gyvenimo linija pagal gimimo datą

Viena paprastesnių, tačiau labai vertingų numerologijos įžvalgų, tai gebėjimas nusakyti žmogaus gyvenimo kelią. Tai vadinama gyvenimo linijos spėjimų pagal gimimo datos skaičių.

Norint sužinoti kuri prognozė Jums tinka, reikia surasti savo gimimo datos skaičių. Tada galėsite perskaityti žemiau pateiktas įžvalgas prie skaičiaus kurį gavote atlikę sudėties veiksmus.

Ką reikia padaryti?

Sudėkite visus savo gimimo datos skaičius kol gausite vienaženklį skaitmenį.

Pavyzdžiui: gimimo data yra 2004 05 28:

2004+05+28=2037=>2+0+3+7=12=>1+2=3

Atsiminkite, o dar geriau – užsirašykite šį skaičių, kadangi Jūsų gyvenime jis turi įpatingą svarbą!

Žemiau pateiktos skaičių interpretacijos suteiks šiek tiek įžvalgų apie Jūsų gyvenimo liniją. Jums taikoma pastraipa yra pažymėta Jūsų gimimo datos skaičiaus numeriu:

Gimimo datos skaičius 1

Neįprastai įdomus ir gražus gyvenimas. Galimybė pasiekti sėkmės viršūnę, tačiau ji pati neateis, o tik per kantrybę, ryžtingumą ir entuziazmą. Jūs esate pionierius visose gyvenimo sferose, suteikiate žmonėms gerų originalių idėjų. Esate apsigimęs lyderis, individualistas ir organizatorius, todėl savo energiją ir sugebėjimus turite išnaudoti konstruktyviai ir kūrybiškai. Silpnesniems už save, labiau priklausomiems rodote kelią link sėkmės. Jūs – originalus ir pilnas garbėtroškiškų planų. Esate protingas ir sugebate įgyvendinti bet kokią idėją ar sumanymą, o ypač tada, kai turite galimybę veikti savarankiškai. Iš kitos pusės, pernelyg didelės ambicijos gali paversti Jus į viską skaičiuojantį ir vertinantį egoistą, nesiskaitantį su priemonėmis ir kitų žmonių reikmėmis. Pasitikėjimas savimi gali transformuotis į didybės maniją, o sveikas stiprus charakteris – į nekantrumą ir valdingumą.

Gimimo datos skaičius 2

Jūsų gyvenimo prasmė ir sėkmė yra susijusi su kitais žmonėmis. Jums labiau patiktų vesti, gyventi šeimoje arba daryti tai, kas naudinga visuomenei. Jūs esate priklausomas nuo kitų. Bendravime su kitais Jūs ieškote meilės ir harmonijos. Jūs linkęs pasilikti šešėlyje ir tarnauti kitiems. Dažnai toks vaidmuo, net jei to nenorite, atneša Jums garbę ir sėkmę. Siekiate saugumo. Greičiausiai turite solidų išsilavinimą, o savo žinias gilinate visą gyvenimą. Vengiate bendrauti su agresyviais ir vulgariais žmonėmis, Jums būdinga daugelį kartų savyje pergyventi susitikimų – neigiamų ir teigiamų, – situacijas su tokiais žmonėmis.

Gimimo datos skaičius 3

Ramus, patogus ir laimingas gyvenimas. Jūs laisviau nei kiti galite mėgautis visais gyvenimo malonumais, sėkmės pasiekiate greičiau ir lengviau nei kiti žmonės. Tačiau tas lengvumas, su kuriuo pildysis Jūsų norai, gali turėti neigiamų pasekmių, nes dažniausiai tai, kas yra pasiekta lengvai, nėra vertinama. Juk sakoma: “dovanotam arkliui į dantis nežiūrima”. Jums būdingos savybės: atvirumas, nuoširdumas, prabangos pomėgis ir išlaidumas gali dar labiau sustiprinti šią tendenciją. Labai didelis privalumas – netgi pačiose sunkiausiose situacijose Jūs išsaugote džiaugsmą, ir optimistišką, bei pozityvų požiūrį į gyvenimą. Jūsų neįprastas charakteris, mokėjimas linksminti kitus, kelti jų nuotaiką – priežastis, kodėl daugelis žmonių Jus mėgsta. Be to, turite kūrybinių sugebėjimų, kurių padedamas galite dar labiau pradžiuginti kitus.

Gimimo datos skaičius 4

Greičiausiai galite pasiekti sėkmės profesinėje sferoje, ypač verslo ir finansų srityse. Jūs greičiau nei kiti galite įgyti profesionalo vardą. Tačiau niekas Jums dar neatiteko lengvai ir greitai, o tik kruopštaus ir sunkaus darbo dėka. Netikėta ir žaibiška karjera – ne Jums. Jums taip pat nereikia tikėtis palankių aplinkybių ar mitinio laimės paukščio. Aukšta visuomeninė ir materialinė padėtis bus pasiekta tik dėka Jūsų darbštumo, atkaklumo, metodiškumo ir vidinio organizuotumo. Jūs – praktiškas, pastovus. Galite stengtis išlaisvinti pasaulį nuo kančių ir nelaimių, padaryti jį prognozuojamu. Jus galima sulyginti su bitute, nenuilstančiai užimta puikiai organizuotu darbu, kurio tikslas – užtikrinti ateitį sau ir visuomenei. Labiausiai Jus gniuždo materialaus stabilumo nebuvimas, todėl visada stengiatės atidėti ką nors “juodai dienai”.

Gimimo datos skaičius 5

Gyvenimas nėra nei ramus, nei saugus. Jūsų gyvenimas yra judėjimas: pastovios kelionės, netikėta ir nenumatyta užsiėmimų, būstų ir kt. kaita. Visada turite būti pasiruošęs tam, kad gyvenimas gali greitai pasikeisti. Tik prisitaikius prie tokio gyvenimo ritmo galima pasiekti sėkmės gyvenime. Tačiau, iš kitos pusės, šis tempas, kuriame Jūs gyvenate, ir pastovių permainų siekis, gali tapti nuobodulio, nekantros, avantiūrizmo, laisvės pomėgio priežastimi. Prieš priimdami kokį nors sprendimą, Jums reikia apsvarstyti visus situacijos pliusus ir minusus: jeigu Jums pasiseks gauti naudos iš daugybės Jūsų privalumų (ypač originalumo ir vaizduotės), Jūs visada išeisite laimėtoju ten, kur reikalinga drąsa, ryžtas ir šiuolaikinis mąstymo būdas. Jūs neteikiate pernelyg didelės reikšmės pinigams, todėl susidaro įspūdis, kad esate pernelyg lengvabūdiškas. Jūsų nuosavybe turėtų rūpintis atsakingesni žmonės.

Gimimo datos skaičius 6

Pasieksite sėkmės tik tada, kai siekdami tikslų parodysite daugiau kantrybės ir atkaklumo. Kartkartėmis Jus užvaldo lengvabūdiškumas, linkstate pasiduoti savo silpnybėms. Labiausiai vertinate šeimyninį ir asmeninį gyvenimą. Jūsų gyvenimo tikslas – aplink save sukurti harmonijos, grožio ir meilės atmosferą. Laimę ir saugumo jausmą įgysite tada, kai suprasite, kad padarėte laimingais kitus žmones. Jūsų gyvenimas bus naudingas, pilnas humanitarinės veiklos. Jūs jaučiate vidinį poreikį tarnauti kitiems, todėl paskiriate savo darbus žmonijai. Tačiau, vis dėlto, didžiausias Jūsų siekis yra ramybė, ir vidinė pusiausvyra. Šią padėtį pasiekiate tada, kai rūpinatės silpnesniais, ar dirbate bendram reikalui. Jūs gerai jaučiate spalvą, harmoniją, ritmą ir formą, todėl meno srityje Jūsų gali laukti nebloga karjera, su sąlyga, kad ji netrukdys Jūsų šeimyniniam gyvenimui.

Gimimo datos skaičius 7

Neišsenkantis domėjimasis aplinkiniu pasauliu, vidinis naujų įspūdžių poreikis verčia Jus daug keliauti. Jūs domitės įžymiais šio pasaulio žmonėmis, tais, kurie įtakoja pasaulio istoriją: turtingais, įtakingais, valdžios žmonėmis. Jumyse egzistuoja kažkas paslaptinga, gilu ir uždaryta. Jūsų intuicija neretai ribojasi su aiškiaregyste, todėl dažnai Jūs esate paslaptingas ne tik kitiems, tačiau ir pats sau. Kitų žmonių tikruosius elgesio motyvus atskleidžiate taip lengvai, kad jie nebežino, ką ir galvoti. Jeigu išmoksite naudingai išnaudoti savo neeilinius psichinius gabumus, tai galite sulaukti pripažinimo ir šlovės, Jūsų pagalba daugeliu atveju gali pasirodyti neįkainojama. Jūs apsigimęs filosofas ir mąstytojas. Kartkartėmis būtinas atsiribojimas nuo aplinkos ir vienatvė. Materialusis turtas ar valdžia niekada gyvenime nebus Jūsų tikslas, Jūs stengiatės siekti dvasinio brandumo ir gilinti filosofines bei ezoterines žinias, tai Jums – aukščiau visko, todėl, jeigu pajuntate, kad materialus turtas trukdo Jūsų dvasiniam progresui, neabejodamas galite jo “atsikratyti”.

Gimimo datos skaičius 8

Sėkmė versle, materialiniuose reikaluose, ypač tokiose srityse, kaip prekyba, politika, finansai ir gamyba. Jums atviri visi keliai dėl tokių savybių, kaip rezultatyvumas, efektyvumas, disciplina, valia, ryžtingumas ir ištvermė. Jūs pasieksite žymios padėties visuomenėje ir įgysite daugybę apdovanojimų, nes esate talentingas organizatorius ir mokate vadovauti kitiems. Esate nepaprastai energingas, nemėgstate kompromisų, garbėtroška. Nieko nuostabaus, kad amžinai judate, vaikotės sėkmės; Jūsų siekiai ir sumanymai nukreipti į išorinį, materialųjį pasaulį. Tačiau turite saugotis merkantiliškumo ir potraukio viską skaičiuoti.

Gimimo datos skaičius 9

Nepaprastai įdomus gyvenimas, pilnas humanistinių idealų ir norų padėti kitiems. Gyvenimo misija – pagerinti gyvenimo sąlygas patiems neturtingiausiems, nešti jiems šviesą, ramybę, patarimų, moraliai juos palaikyti. Pinigai Jums svarbūs tik tiek, kiek galite padėti kitiems. Uždirbti pinigų nėra Jums sunku, tačiau didesnį džiaugsmą Jums teikia kitokia sėkmė, o taip pat bendravimas su žmonėmis. Galimas variantas: egoizmas ir kaprizai gali Jus paversti amžinai nepatenkintu savimi ir gyvenimu. Visada prisiminkite, kad būtina pakilti virš žemiškumo ir netobulumo, paskirti žmonėms tai, kas yra daugiau, nei pinigai, –patį save.

numerologija (burtų ratas)